Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

O Πανηλειακός μας θέλει όλους δίπλα του...



Οι παίκτες του Πανηλειακού, λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στην Γ' Εθνική, προετοιμάζονται για τους αγώνες play off που θα κρίνουν ποια θα είναι η τρίτη ομάδα της κατηγορίας (μετά τους πρωταθλητές των δυο ομίλων) που θα ανέβει Β` Εθνική.
Να θυμίσουμε ότι τα play off  αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα (την απόφαση για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων θα πάρει η FOOTBALL LEAGUE 2 τις προσεχείς ημέρες) και από τις τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν μόνο μια θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου (αν υπάρξουν άλλες εξελίξεις, αυτές θα γίνουν γνώστες αργότερα).

*** Κατά 99% την Κυριακή θα διεξαχθεί φιλικό με τον ΠΦΟ Πανόπουλου στο δημ. στάδιο Πύργου (7μ.μ.). Αυτό το παιχνίδι θα διεξαχθεί για να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους οι παίκτες πριν από τους αγώνες play off.

*** Αργά το βράδυ αναμενόταν να υπάρξει συνάντηση του κ. Κώστα Ντάβαρη με τον δήμαρχο Πύργου κ. Μάκη Παρασκευόπουλο, με κύριο θέμα φυσικά, το πώς μπορεί να βοηθήσει ο δήμος τον Πανηλειακό αυτή την χρονική στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου