Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ισοπαλία του Πανηλειακού: 2-2 με τον Παναθηναϊκό




Ισοπαλία του Πανηλειακού: 2-2 με τον Παναθηναϊκό 
Ισόπαλος 2-2 αναδείχτηκε ο Πανηλειακός στο φιλικό με τον Παναθηναικό, που  παρατάχθηκε με την πολυ καλή ομάδα Νέων που διαθέτει.


Στο 14' έγινε το 1-0 με γκολ του Πανηλειακού από σουτ του Καραχάλιου. Στο 31΄ο Παναθηναικός ισοφάρισε 1-1 με γκόλ του Αποστολόπουλου.  Στο 47' έγινε  το 2-1 για τον Πανηλειακό με σουτ του Σταματέα, ενώ στο 79' ισοφάρισε  2-2 η ομάδα του ΠΑΟ και πάλι με τον δραστήριο Αποστολόπουλο.

Ο Πανηλειακός ξεκίνησε με τους : Αθανασόπουλος, Κουλός, Λούγκος, Κολόκας, Κολοβός (40' λ.τρ. Σταματέας), Πέτρου, Ζέλιος, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Βλαχόπουλος, Ντραγκόλοφ. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Μπρόκος, Γκρίλλας, Σαραμαντάς, Μπιταξής, Ντάλλας, Φράγκος, Σαλαπάτας, Κοτσόκολος, Κατσαρός, Δημόπουλος.



Ο ΠΑΟ ξεκίνησε με τους: Αλ. Αναγνωστόπουλο, Καστράτι, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Χουχούμη, Βαγγ. Αναγνωστόπουλο, Υμεράι, Κουσίδη, Αποστολόπουλο, Σταματάκη, Μαραθιανό, ενώ στην επανάληψη ο Ρότσα χρησιμοποίησε και τους Μυρθιανό, Φράνκο, Γκαμάλ, Θαναηλάκη, Τσόκρη, Ντάγκρα, Χαλκιαδάκη, Βονόρτα, Λάππα, Μηνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου