Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Πανηλειακός: «Γλυκόπικρη» ισοπαλία στο Αίγιο (2-2)



Πανηλειακός: «Γλυκόπικρη» ισοπαλία στο Αίγιο (2-2) 
Γλυκόπικρη ισοπαλία για τον Πανηλειακό, που προηγήθηκε 0-2 στο α' ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε έντονη πίεση από τον Παναιγιάλειο και τελικά ισοφαρίστηκε. Κυριακίδης και Κολόκας τα γκολ, δοκάρι είχε ο Καραχάλιος στο α΄ ημίχρονο.

Συγκλονιστικοί οι red boys στις εξέδρες του Αιγίου.


Το φιλμ του αγώνα
O Πανηλειακός ξεκίνησε το ματς με τον Αθανασόπουλο στο τέρμα, Σαραμαντά και Κουλό στα πλάγια, Κολόκα και Μπιταξή στην άμυνα. Κοτσόκολος, Σαλαπάτας, Μήτρου, Κυριακίδης, Βλαχόπουλος και Καραχάλιος στην επίθεση.


Ερυθρόλευκος τυφώνας


Ο Πανηλειακός ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς και προηγήθηκε μόλις στο 5΄ με τον Κυριακίδη. Ο Σαλαπάτας σέντραρε, ο Καραχάλιος άφησε ωραία την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο επερχόμενος Κυριακίδης πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι κάνοντας το 0-1. Οι γηπεδούχοι πάγωσαν, ο Πανηλειακός βελτίωσε κι άλλο την απόδοσή του και με κορυφαίο τον Σαλαπάτα δημιουργούσε διαρκώς κινδύνους στην εστία των γηπεδούχων.
Ωστόσο, ο Μπαλτιμάς σε αρκετές περιπτώσεις γλίτωσε τους γηπεδούχους, ενώ στο δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Καραχάλιου στο 38?. Στο 43΄ο Κολόκας πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έκανε το 0-2 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών στην εξέδρα των red boys. 


Το ημίχρονο έκλεισε με τον Πανηλειακό προηγούμενο και εμφανώς ανώτερο, παίζοντας εξαιρετικά το τεχνητό οφσάιντ με την ομάδα αρκετά ψηλά. 



Κυριαρχία Παναιγιαλείου στο β' ημίχρονο


Στο β? ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν με σκοπό να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, κάτι που κατάφεραν στο 60? με τον Γκοτσούλια, ενώ ο Πανηλειακός έχασε ευκαιρία στο 55΄ με τον Καραχάλιο για το 1-3, αλλά ο Ρίζος (αντικατέστησε τον τραυματία Μπαλτιμά) έσωσε τον Παναιγιάλειο. 
Μετά το 1-2 ο Παναιγιάλειος συνέχισε να πιέζει, ο Πανηλειακός δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα και κλείστηκε στην περιοχή του. Η συνεχής πίεση έφερε αποτέλεσμα, καθώς ο Διαμαντόπουλος με ωραίο πλασέ έκανε το 2-2 στο 80΄. 


Στα τελευταία δέκα λεπτά, και οι δύο ομάδες βγήκαν μπροστά δειλά δειλά, αλλά δεν άλλαξε κάτι και το 2-2 παρέμεινε.


Θετικό το αποτέλεσμα για τον Πανηλειακό, καθώς αγωνιζόταν στην έδρα του πρωτοπόρου. Ωστόσο, η ισοπαλία δεν αφήνει ευχάριστη «γεύση», αφού το 0-2 του α΄ημιχρόνου άφηνε προσδοκίες για νίκη, η οποία θα τον έφερνε ουσιαστικά στην κορυφή της Football League 2.



Το επόμενο παιχνίδι είναι στις 23 Δεκεμβρίου στον Πύργο με την Επισκοπή. Θα είναι και το τελευταίο για το 2012, καθώς την επόμενη Κυριακή ο Πανηλειακός έχει ρεπό, ενώ μετά την Επισκοπή ακολουθεί ο παραιτηθείς από το πρωτάθλημα Εθνικός Αστέρας.

Παναιγιάλειος-Πανηλειακός 1-2
(60΄ Γκοτσούλιας, 80΄ Διαμαντόπουλος - 5΄Κυριακίδης, 43΄ Κολόκας)


Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς): Μπαλτιμάς (38' λ.τ Ρίζος), Σανδραβέλης (78' Διαμαντόπουλος), Παπαχρήστος, Σούλης, Ακπαρίδης, Μαυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Αργυρόπουλος, Μπούνας, Λαζανάς, Σκαρτσίλας (46' Μπουλούμπασης).

Πανηλειακός (Στέλιος Γιαννακόπουλος): 
Αθανασόπουλος, Σαραμαντάς, Κουλός, Κολόκας, Μπιταξής, Κοτσόκολος, Μήτρου (87' Κατσαρός), Σαλαπάτας (77' Σωτηρόπουλος), Κυριακίδης, Βλαχόπουλος, Καραχάλιος (66' Παναγόπουλος).


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας), Μήταρης (Ανατ. Αττικής)

Tα υπόλοιπα αποτελέσματα στης Football League 2
Καλαμάτα-Επισκοπή 0-1
Φωστήρας - Αστέρας Μαγούλας 2-0
Κόρινθος-Γλυφάδα 2-0 τελικό
Αχαρναϊκός-Προοδευτική 1-0
Χανιά-Εθνικός Αστέρας 3-0 ά.α.

Βαθμολογία Football League 2
Παναιγιάλειος 17
Αχαρναικός 15
Επισκοπή 12
Πανηλειακός 11
Φωστήρας 11
Κόρινθος 11
Αστ. Μαγούλας 10
Γλυφάδα 8
Χανιά 7
Προοδευτική 6
Καλαμάτα 6
Ρούβας 4
Εθν. Αστέρας (έχει παραιτήθεί από το πρωτάθλημα)

http://www.patrisnews.com/news_details.php?id=14975

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου