Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Γκολ στο... 96' η Καλαμάτα, 1-1 με Πανηλειακό


Γκολ στο... 96' η Καλαμάτα, 1-1 με Πανηλειακό | onsports.gr
Χαμηλές πτήσεις συνέχισε να κάνει η Καλαμάτα, η οποία έσωσε την παρτίδα στο 96ο λεπτό, όταν μετά από προσωπική προσπάθεια και εξαιρετικό σουτ του Ανδρέα Ψυχογιόπουλου ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 33ο λεπτό ο Πανηλειακός άνοιξε το σκορ όταν ο Καραχάλιος έβγαλε μια κοφτή πάσα στην περιοχή, ο Βλαχόπουλος βρέθηκε αμαρκάριστος και με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-1.
Ο Πανηλειακός είχε χάσει μοναδική ευκαιρία να πετύχει το 0-2 στο 93', όταν είχε δοκάρι με τον Π. Καραχάλιο, ενώσε γενικές γραμμές είχε τις πρωτοβουλίες στον αγωνιστικό χρόνο και στα δύο ημίχρονα, για να έρθει ο Ψυχογιόπουλος για την Καλαμάτα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη και να φέρει το παιχνίδι στο τελικό 1-1.
Πανηλειακός: Αθανασόπουλος, Κούλος, Σαραμαντάς (86' Λούγκος), Κολόκας, Σταματέας, Κυριακίδης, Τομαράς (65' Θεοδωρόπουλος), Π. Καραχάλιος, Βλαχόπουλος, Αλ. Καραχάλιος (74' Σωτηρόπουλος), Αποστολόπουλος.
Καλαμάτα: Κοψαχείλης, Τσόπελας (67' Τρίψας), Σκαρλάτος, Καντούτσης, Ψυχογιόπουλος, Τσιμικλής, Νουχάνοβιτς, Πούτση, Σαραντόπουλος (71' Γεωργιόπουλος), Ηλιόπουλος, Γκαλίν (64' Βασίλεφ)

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League-2/Notios-Omilos/item/296884-Gkol-sto-96-h-Kalamata-1-1-me-Panhleiako

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου