Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

«Απόδραση» Πανηλειακού από τον Κορυδαλλό, 3-2 την Προοδευτική


 

    «Απόδραση» Πανηλειακού από τον Κορυδαλλό, 3-2 την Προοδευτική | onsports.gr
    Η ομάδα του Πύργου πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας δύσκολα στην σκληρή έδρα της ομάδας του Κορυδαλλού.
    Οι ποδοσφαιριστές του Στέλιου Γιαννακόπουλου έδειξαν ιδιαίτερα ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή κόντρα στην Προοδευτική, η οποία προηγήθηκε αλλά έχει έντονα παράπονα παο τη διαιτησία του Λαρισαίου Μαστροδήμου, καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες ενώ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ζήτησε πέναλτι, το οποίο αρχικά της δόθηκε αλλά ο ρέφερι το πήρε πίσω μετά από συνεννόηση με το βοηθό του.
    Οι παίκτες του Αντώνη Καλαμάκη ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 9’ υποδείχθηκε πέναλτι, το οποίο ωστόσο δεν εκτελέστηκε ποτέ καθώς ο διαιτητής Μαστροδήμος μετά από συνεννόηση με το βοηθό του απέσυρε την αρχική του απόφαση κι υπέδειξε επιθετικό φάουλ υπέρ του Πανηλειακού. Η απόφαση αυτή ήταν αρκετοί για να ξεσηκώσει τους οπαδούς της Προοδευτικής, οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαν παράπονα από τα σφυρίγματα του Λαρισαίου ρέφερι.
    Οι γηπεδούχοι πάντως συνέχισαν να πιέζουν τον Πανηλειακό και στο 26’ κατάφεραν με τον Μπέλερη να ανοίξουν το σκορ. Το γκολ της Προοδευτικής φάνηκε να… ξυπνά τους παίκτες του Γιαννακόπουλου, οι οποίοι ανέβηκαν αρκετά και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να φτάσουν στην ισοφάριση πριν την ανάπαυλα. Ήταν μάλιστα το τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, όταν ο Λούγκος με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 1-1 στον Κορυδαλλό.
    Το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ήταν ιδανικό για την ομάδα του Πύργου καθώς στο 48’ ο, σκόρερ της Προοδευτικής, Μπέλερης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα σκληρό φάουλ – απόφαση για την οποία διαμαρτύρονται έντονα οι γηπεδούχοι – και στην εξέλιξη αυτής της φάσης, ο Λούγκος και πάλι κατάφερε να κάνει το 2-1 για τον Πανηλειακό! Με τον αέρα του υπέρ τους σκορ πλέον, οι Πυργιώτες ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή της, με αποτέλεσμα στο 56’ να φτάσουν και σε τρίτο τέρμα με τον Κυριακίδη.
    Η Προοδευτική θα μπορούσε να έχει μπει ξανά στο παιχνίδι στο 78’, όμως το πέναλτι το οποίο κέρδισε η ομάδα του Κορυδαλλού κι εκτέλεσε ο Γρίβας, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αθανασόπουλος. Τελικά, οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ σε 3-2 στο 84’ με τον Παναγιωτόπουλο, ωστόσο, ήταν αργά για να αντιστραφούν τα δεδομένα και να διεκδικήσει η «Προό» κάτι καλύτερο από το ματς. Έτσι η ομάδα του Πανηλειακού πήρε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και έφτασε τους 7 βαθμούς, κάνοντας άλμα στη βαθμολογία και την 5η θέση, την ώρα που οι γηπεδούχοι έμειναν στους 6 βαθμούς και την 8η θέση στη βαθμολογία.

    http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League-2/Notios-Omilos/item/272589-Apodrash-Panhleiakoy-apo-ton-Korydallo-3-2-thn-Proodeytikh

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου