Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Νομικός: «Να δικαιώσω όσους με πιστεύουν»



Τρεις φορές παραβίασε την εστία της Γλυφάδας ο Ανδρέας Νομικός στο χθεσινό παιχνίδι του Πανηλειακού, στο οποίο οι Πυργιώτες επικράτησαν με 4-1, παίρνοντας μια απαραίτητη βαθμολογική «ανάσα» ενόψει της συνέχειας. Το χατ-τρικ που πέτυχε ο νεαρός άσος των «ερυθρολεύκων» αποτελεί εξέχουσας σημασίας επίτευγμα, αφού και τα τρία τέρματα σημειώθηκαν από το κεφάλι του κεντρικού αμυντικού (!). Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης μίλησε στο www.infootball.gr για την αναγέννηση στην ομάδα της Ηλείας, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, αλλά και για την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με τον σύλλογο του Πύργου.

«Ήμασταν άτυχοι τις πρώτες αγωνιστικές, δεν αξίζαμε αυτά τα αποτελέσματα. Εχθές δείξαμε κάτι από αυτά που μπορούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Η φανέλα του Πανηλειακού είναι «βαριά» κ αποδείξαμε ότι μπορούμε να την στηρίξουμε. Ξέρουμε που είμαστε. Πιστεύουμε σε εμάς και σε κάθε αγώνα θα προσπαθούμε να το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο. Τα λόγια πρέπει να είναι λίγα κ οι πράξεις πολλές, έχουμε δρόμο κ πολλή δουλειά μπροστά μας. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους μας γιατί προερχόμασταν από δύσκολες εβδομάδες», δήλωσε αρχικά ο 24χρονος στόπερ.

Στη συνέχεια ο Νομικός αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο του Πανηλειακού, που βρέθηκε κοντά στην ομάδα: «Για μένα δεν θέλω να πω πολλά, περίμενα πώς και πώς την ευκαιρία και αυτή συνοδεύτηκε από μία πολύ καλή εμφάνιση και τρία γκολ. Θέλω να δικαιώνω όσους με πιστεύουν, όπως και τον προπονητή μου που έκανε το ίδιο. Εύχομαι να συνεχίσω να το κάνω και να τους κάνω χαρούμενους. Ευχαριστούμε όλοι τον κόσμο που στα δύσκολα ήταν πάλι εκεί και τον βλέπαμε να βρέχεται μαζί μας στην προσπάθεια μας χθες. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους κάνουμε υπερήφανους για αυτή την ιστορική ομάδα που τόσο πολύ αγαπούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου