Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΦΙΛΙΚΑ: Νίκη (3-1) του Πανηλειακού επί της Αχαϊκής - Γκολ για όσκαρ από τον Τομαρά

Συντάχθηκε απο τον/την Γιώργος Αναγνωστόπουλος


Μια ακόμη καλή εμφάνιση και νίκη 3-1 του Πανηλειακού επι της Αχαϊκής  πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο του Πύργου. Γκολ για όσκαρ πέτυχε ο Χρήστος Τομαράς στο 39ο λεπτό με σουτ έξω από τη περιοχή και άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δοκάρι σε σουτ του Νικολόπουλου και ένα ανάποδο ψαλίδι του Καφαντάρη πέρασε λίγο άουτ. Μετά το 60ο λεπτό ο Αντωνίου πέρασε στο γήπεδο εφτά βασικούς παίχτες και η ομάδα έδειξε τελείως διαφορετική. Το 2-0 πραγματοποιήθηκε από τον Κρυστάλλη με κεφαλιά στο 71' μετά από σέντρα του Ταφαρλή. Τα «καναρίνια» της Αχαϊκής μείωσαν λίγα λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Σπανού. Το σκορ έκλεισε και πάλι ο Κρυστάλλης με κεφαλιά στο 80ο λεπτό.
Επόμενο φιλικό για τον Πανηλειακό το Σάββατο με αντίπαλο τη Ζάκυνθο στο ρεβάνς του 2-3.Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 4.00μ.μ.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καπετανάκης, Κάλφας, Σωτηρόπουλος, Τριγάζης, Βατσής, Μπράβος, Τομαράς, Πλαστουργός, Καφαντάρης, Νικολόπουλος,.
Επίσης αγωνίστηκαν οι Λαμπρόπουλος, Λώττας, Μανιάτης, Θωνιάτης, Κρυστάλλης, Ακπαρίδης, Ταφαρλής, Δημόπουλος και Κυριακίδης.

ΑΧΑΪΚΗ: Καλιακμάνης, Νιφορόπουλος, Αναγνώστου, Ξένος, Νιφόρας, Νικολακόπουλος, Καζάζης, Φίλιππος, Μπεκίρης, Αυγερινός, Σπανός.
Επίσης αγωνίστηκαν οι Νιφόρος, Ανδριέλος, Μπουρδανιώτης, Τραχάνης, Ρηγόπουλος, Γερασιμόπουλος, Παπαδημητρίου και Λαζανάς.

πηγή: www.asist.gr

Να θυμίσουμε ότι το Σάββατο ο Πανηλειακός θα αντιμετωπίσει στον Πύργο την Ζάκυνθο, στην ρεβάνς του 3-2 μέσα στο νησί του Ιονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου