Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ενημερωση για Πανηλειακό

Πανηλειακός: Ο Δούρος πάει στον Πύργο
Στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης,στο συνεδριακό κέντρο της Νομαρχίας, η ΠΑΕ Πανηλειακός έχει προγραμματίσει εκπαίδευση των παικτών της ομάδας σε θέματα διαιτησίας.

Ομιλητής θα είναι ο πρώην διαιτητής και νυν εκπαιδευτής πρώτης κατηγορίας ΚΕΔ/ΕΠΟ Γιώργος Δούρος.

Εν τω μεταξύ, προσπάθειες για να κλειστεί φιλικό την ερχόμενη Κυριακή 25/9 καταβάλουν οι διοικούντες. Επαφές έχουν γίνει με τις αντίστοιχες διοικήσεις του ΠΑΟ Ρουφ, της Γλυφάδας, αλλά και του Λεβαδειακού.
2011-09-22
Πανηλειακός: "Ετοιμοι στην έναρξη"
Ο προπονητής του Πανηλειακού, Σωτήρης Αντωνίου, μίλησε για το νικηφόρο φιλικό με την Ζάκυνθο και τόνισε: "Για εμάς ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ. Χρησιμοποίησα όλα τα παιδιά που είχα στη διάθεσή μου, θέλοντας να δω κάποια πράγματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το δεύτερο ειδικά ημίχρονο. Στο πρώτο μετά το 25 χάσαμε το ρυθμό μας. Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης έχει κάνει πολλή καλή δουλειά κι αυτό φάνηκε σε αρκετές φάσεις στο σημερινό ματς. Ο Πανηλειακός θα είναι έτοιμος με την έναρξη. Ευχαριστούμε πολύ τη Ζάκυνθο για τη φιλοξενία κι εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου καλή πορεία στην ομάδα της".

2011-09-20
Πανηλειακός: Βγήκαν οι αρχηγοί
Οι παίκτες του Πανηλειακού επέλεξαν μέσω ψηφοφορίας τους αρχηγούς για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το περιβραχιόνιο θα συνεχίσει να το φοράει, όπως και πέρυσι, ο Γιάννης Κολόκας, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος στις προτιμήσεις των συμπαικτών του. Ακολουθεί ο έμπειρος Ξενοφώντας Γήττας ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο τερματοφύλακας Σάκης Θεοδωρακόπουλος. Στα αγωνιστικά, είναι ανοικτό αν θα διεξαχθεί το φιλικό της Κυριακής με αντίπαλο τη Ζάκυνθο ενώ έγινε κουβέντα και με τον Λεβαδειακό για τη διεξαγωγή αναμέτρησης την επόμενη εβδομάδα στον Πύργο. Ο κόουτς των ερυθρολεύκων Σωτήρης Αντωνίου έχει μείνει ικανοποιημένος μέχρι στιγμής από την πορεία της προετοιμασίας και περιμένει τα επόμενα φιλικά για να συνεχίσει τη φάση του μονταρίσματος της ομάδας.

2011-09-16
Πανηλειακός: Ανοικτό με Ζάκυνθο
Ανοικτό παραμένει ακόμα τα ενδεχόμενο φιλικής συνάντησης του Πανηλειακού με τη Ζάκυνθο για την Κυριακή αφού χθες δεν είχε οριστικοποιηθεί μεταξύ των δυο πλευρών. Παράλληλα οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Λεβαδειακό για να παίξουν φιλικό στον Πύργο την ερχόμενη εβδομάδα.

2011-09-15
Πανηλειακός: Τελευταία προσθήκη ο Τομαράς
Και εκεί που όλοι πιστεύαμε ότι έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ του Πανηλειακού, την τελευταία στιγμή των μεταγραφών, οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε άλλη μια προσθήκη. Πρόκειται για τον Χρήστο Τομαρά, 22χρονο μεσοεπιθετικό, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τεράστια επιτυχία στον Εορδαϊκό. Είναι ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με πολύ καλή τεχνική και ευχέρεια στο σκοράρισμα. Μάλιστα, είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων, αλλά η ομάδα του Πύργου ήταν αυτή που κατάφερε τελικά να τον κερδίσει. Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου επικράτησε το Σάββατο με 2-1 της Κορίνθου εκτός έδρας, στο φιλικό που αποτέλεσε τη ρεβάνς της προηγούμενης νίκης με 1-0 στον Πύργο. Και στο ματς αυτό οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν σοβαροί και πειθαρχημένοι και έφτασαν δίκαια στην τελική επικράτηση, συνεχίζοντας το αήττητο στα έως τώρα φιλικά που έχουν δώσει. Μάλιστα, την Κυριακή οι Πυργιώτες θα δώσουν ένα ακόμα τεστ με αντίπαλο τη Ζάκυνθο ή τον Τηλυκράτη Λευκάδος πιθανότατα εκτός έδρας.
Πηγή: ilia-sport.gr
2011-09-13
Πανηλειακός: Τριγάζης: Το ποιο ποιοτικό ρόστερ
Ένα από τα πολλά νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Πανηλειακού, ο Σάκης Τριγάζης μίλησε στο blog των ερυθρολεύκων με αφορμή για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από τη νέα του ομάδα και τους στόχους που έχει θέσει. Μεταξύ άλωλν ο Σάκης Τριγάζης δήλωσε: Πιστεύω ότι είναι όνειρο κάθε Πυργιώτη να φορέσει αυτή την φανέλα, είναι πολύ βαριά την έχουν φορέσει ποδοσφαιριστές που έχουν αφήσει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πιστεύω είναι μεγάλη υπόθεση να είσαι στο ρόστερ αυτής της ομάδας, αλλά πρώτα από όλα με έπεισε ο κύριος Ντάβαρης η όρεξη και η αγάπη και το όραμα που έχει γι' αυτήν την ομάδα ...
Σχετικά με το ρόστερ είπε: Σίγουρα φέτος ο Πανηλειακός διαθέτει το ποιο ποιοτικό ρόστερ των τελευταίων ετών έχουν έρθει παίχτες με μεγάλη εμπειρία και σε παραπάνω κατηγορίες και αυτό θα βοηθήσει σημαντικά στην καλή πορεία τις ομάδας αλλα και σε εμάς τους ποδοσφαιριστές γιατί το να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για μια θέση στην 11άδα εκτός από καλύτερο ποδοσφαιριστή βοηθάει συν της άλλης και την ομάδα είναι σημαντικό να σε μια θέση να υπάρχει ανταγωνισμός γιατί συνέχεια προσπαθείς για το καλύτερο και δεν επαναπαύεσαι και κάθε μέρα πρέπει να δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου...

2011-09-12
Πανηλειακός: Ικανοποίηση για την εμφάνιση
Ικανοποίηση επέφερε στις τάξεις του Πανηλειακού το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας στο φιλικό με τον ΠΑΣ Κόρινθος. Οι Πυργιώτες έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, αφήνοντας ευχαριστημένο τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος βεβαίως περιμένει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση των ποδοσφαιριστών του στη συνέχεια της προετοιμασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου