Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Πανηλειακός-Καλαμάτα (16:00)



Πανηλειακός-Καλαμάτα (16:00) LIVE 
Πανηλειακός-Καλαμάτα (16:00) LIVE





Τα τελευταία νέα:

Απόλυτα έτοιμοι για τη νίκη είναι άπαντες στις τάξεις του Πανηλειακού για το μεγάλο παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο την Καλαμάτα (Κυριακή 16:00, Δημοτικό Στάδιο Πύργου).



Η προσέλευση του κόσμου αναμένεται ισχυρή σύμφωνα με τις ενδείξεις της προπώλησης των εισιτηρίων. Το Athens Club θα δώσει ακόμα μία φορά το «παρών», καθώς έρχεται με πούλμαν από την Αθήνα ειδικά για αυτό το ματς. 



Οι παίκτες του Πανηλειακού έκαναν μόνο χαλάρωμα το πρωί του Σαββάτου, ενώ ο προπονητής Στέλιος Γιαννακόπουλος θα ανακοινώσει την Κυριακή την αποστολή της ομάδας, λίγες ώρες πριν από τη σπουδαία αυτή αναμέτρηση. Με εξαίρεση τον Καραχάλιο, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι.


Οσον αφορά τις φήμες περί έλευσης των οπαδών της Καλαμάτας, η διοίκηση των Μεσσήνιων δήλωσε ότι δεν θα πάρει εισιτήρια, ενώ η ΓΓΑ αθλητισμού και η Αστυνομία ύψωσαν απαγορευτικό στη μετακίνηση οπαδών από την Καλαμάτα.



Ωστόσο, δεν αποκλείεται η μεμονωμένη μετάβαση φίλων της Καλαμάτας με ΙΧ.



Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κώστας Αντωνίου (Αθήνας) με βοηθούς τους Τσιλιπάνο, Σαμοΐλη του ίδιου συνδέσμου.



Εισιτήρια

Τα εισιτήρια και δωρεάν είσοδος για μητέρες - παιδιά

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας
- των 300 ευρώ θα έχουν είσοδο από τη Θύρα 4
- τα υπόλοιπα διαρκείας από τις Θύρες 3 και 5
τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού από τη Θύρα 8 (αυτή που είναι στο ύψος του κολυμβητηρίου και βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την απέναντι κεντρική την 9 που κάθονταν πέρυσι)
- Ενώ για τις μητέρες και τα παιδιά τους θα είναι ανοιχτή και δωρεάν η είσοδος στη θύρα 10 (είναι αυτή που βρίσκεται μπροστά από το κλειστό γυμναστήριο). Στη Θύρα αυτή θα υπάρχει και είσοδος μεμονωμένων γυναικών.
- Τιμή εισιτηρίου, γενική είσοδος, θα είναι 10 ευρώ. Θα υπάρχουν και φοιτητικά των 5 ευρώ (με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας).
Ενώ για τη Θύρα 4 - "επισήμων" (και μόνο γι' αυτή) θα υπάρχουν απλά εισιτήρια των 15 ευρώ, για όποιον επιθυμεί να πάρει και να καθήσει σε αυτή. Κατά τ' άλλα, η απόφαση της διοίκησης για τη συγκεκριμένη Θύρα είναι να μπαίνουν σε αυτή μόνο οι (λίγοι) κάτοχοι των ακριβών διαρκείας και κάποια επίσημα πρόσωπα, καθώς και όσοι παίρνουν εισιτήρια των 15 ευρώ, όπως προαναφέρθηκε. Κι όχι άλλοι (ενώ με τα εισιτήρια των 10 ευρώ η είσοδος θα γίνεται στις άλλες Θύρες που θα ανοίγουν, όπως την 3, την 5, κ.τ.λ.)
- Για τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού η είσοδος θα είναι με εισιτήρια των 3 μόνο ευρώ (προσφορά της διοίκησης σε συνεργασία με το Σύλλογο, και αυτή θα είναι η τιμή και για τα υπόλοιπα ματς, όπως ειπώθηκε). Ενώ από το Σύλλογο διατίθενται εισιτήρια και σε μη μέλη, μόνο όμως νεαρής ηλικίας, στην τιμή των 6 ευρώ.
Όπως επίσης ειπώθηκε, και η είσοδος των μαθητών θα γίνει με εισιτήρια των 3 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου