Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Με επιτυχία ο φιλικός αγώνας μεταξύ Α.Ο.Κυπαρισσίας - Πανηλειακού




Με επιτυχία ο φιλικός αγώνας μεταξύ Α.Ο.Κυπαρισσίας - Πανηλειακού 
Ο σκοπός πέτυχε...  Στο γήπεδο της Κυπαρισσίας έγινε ο φιλικός αγώνας μεταξύ του ΑΟ Κυπαρισσίας και του Πανηλειακού, για την συγκέντρωση χρημάτων ώστε να ενισχυθεί το ταμείο του Λυκείου Κυπαρισσίας και να αντιμετωπιστούν διάφορα προβλήματα. Τη διοργάνωση είχε ο Σύλλογος Γονέων του Λυκείου και το λύκειο Κυπαρισσίας.



Η συμμετοχη του κοσμου ηταν σπουδαια και συγκεντρωθηκε ενα σημαντικο ποσο για να επιτευχθει ο στοχος των καθηγητων και μαθητων, ενώ στο ημίχρονο έγιναν απονομές τιμητικών πλακετών στους φιλοξενούμενους.




Συγκεκριμένα για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο στον προπονητή του Πανηλειακού Στέλιο Γιαννακόπουλο την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κ. Κόλλιας, στον Χρήστο Δημόπουλο ο πρ. του εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας κ. Παναγιωτόπουλος και στον Πέτρακ Τζόρτζεβιτς, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων απουσίαζε και παρέλαβε ο διοικητικός επικεφαλής του Πανηλειακού κ. Κ. Ντάβαρης, η πρ. του συλλόγου κ. Ελ. Λιακοπούλου.


Η Κυπαρισσια εμφανισε καλο προσωπο απεναντι σε εναν εμπειρο και δυνατο αντιπαλο και σκοραρε 2 φορες με τον Ταβι και τον Σουπουλι και ετσι προηγηθηκε με 2-0. Οι "ερυθρόλευκοι' έπαιξαν κυρίως με παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα και μείωσαν στο 90' με πέναλτι του Κάτσικα( το εκανε ο Μπελι ο οποιος αποβληθηκε για αντιαθλητικο χτυπημα εκτος φασης) .


Προπόνηση έγινε το πρωί της Πέμπτης για την ομάδα του Πανηλειακού ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με την Καλαμάτα( 4 μ.μ στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου). 


Γιάννης Μουρούτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου