Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Πανηλειακός: Πάνοπλος στην πρεμιέρα με την Καλαμάτα




Πανηλειακός: Πάνοπλος στην πρεμιέρα με την Καλαμάτα 
Λίγες μέρες έμειναν πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, όπου ο Πανηλειακός θα υποδεχτεί την Καλαμάτα, ματς που αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο στις κερκίδες.

Στις 16:00 θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας το απόγευμα της Κυριακής, ύστερα από τη δημοσιοποίηση του προγράμματος.
ΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ - ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ ? ΩΡΑ
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
ΡΟΥΒΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΑΧΑΡΝΩΝ
21/10/12
16:00
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΠΥΡΓΟΥ
21/10/12
16:00
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
21/10/12
16:00
Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑ
ΦΩΣΤΗΡΑΣ
ΓΗΠ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
21/10/12
16:00
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
21/10/12
16:00
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΧΑΝΙΑ ΑΟ
ΔΗΜ. ΓΥΜΝ/ΡΙΟ
ΝΙΚΑΙΑΣ
21/10/12
16:00


Το απόγευμα της Τετάρτης ο Πανηλειακός έδωσε φιλικό στην Κυπαρισσία, όπου ηττήθηκε 2-1.


Την Παρασκευή η προπόνηση θα είναι απογευματινή και ανοιχτή για το κοινό, ενώ στις 15.15 ο Στέλιος Γιαννακόπουλος θα μιλήσει στα τοπικά ΜΜΕ για τον αγώνα της πρεμιέρας. Η παρουσία του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού προγραμματίζει έντονη παρουσία στην ανοιχτή προπόνηση, που θα είναι ουσιαστικά η τελευταία πριν από το ματς.



Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού διαθέσιμοι είναι και οι Κώστας Βλαχόπουλος, Βίκτορ Ντραγκόλοφ, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς.


Ο Καραχάλιος δείχνει σαφώς σε καλύτερη κατάσταση, αλλά λογικά δεν υπολογίζεται, τουλάχιστον για τα πρώτα ματς.

Ο σύλλογος γνωστοποίησε τις τιμές των εισιτήριων:
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας
- των 300 ευρώ θα έχουν είσοδο από τη Θύρα 4
- τα υπόλοιπα διαρκείας από τις Θύρες 3 και 5
τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού από τη Θύρα 8 (αυτή που είναι στο ύψος του κολυμβητηρίου και βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την απέναντι κεντρική την 9 που κάθονταν πέρυσι
Ενώ για τις μητέρες και τα παιδιά τους θα είναι ανοιχτή και δωρεάν η είσοδος στη θύρα 10 (είναι αυτή που βρίσκεται μπροστά από το κλειστό γυμναστήριο). Στη Θύρα αυτή θα υπάρχει και είσοδος μεμονωμένων γυναικών.

Τιμή εισιτηρίου, γενική είσοδος, θα είναι 10 ευρώ. Θα υπάρχουν και φοιτητικά των 5 ευρώ (με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας).

Ενώ για τη Θύρα 4 - "επισήμων" (και μόνο γι' αυτή) θα υπάρχουν απλά εισιτήρια των 15 ευρώ, για όποιον επιθυμεί να πάρει και να καθήσει σε αυτή. Κατά τ' άλλα, η απόφαση της διοίκησης για τη συγκεκριμένη Θύρα είναι να μπαίνουν σε αυτή μόνο οι (λίγοι) κάτοχοι των ακριβών διαρκείας και κάποια επίσημα πρόσωπα, καθώς και όσοι παίρνουν εισιτήρια των 15 ευρώ, όπως προαναφέρθηκε. Κι όχι άλλοι (ενώ με τα εισιτήρια των 10 ευρώ η είσοδος θα γίνεται στις άλλες Θύρες που θα ανοίγουν, όπως την 3, την 5, κ.τ.λ.)


* Για
 τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού η είσοδος θα είναι με εισιτήρια των 3 μόνο ευρώ(προσφορά της διοίκησης σε συνεργασία με το Σύλλογοκαι αυτή θα είναι η τιμή και για τα υπόλοιπαματςόπως ειπώθηκε).


Ενώ από το Σύλλογο θα διατίθενται εισιτήρια και σε μη μέλη, μόνο όμως νεαρής ηλικίας, στην τιμή των 6 ευρώ. Ηδιάθεση των εισιτηρίων από το Σύλλογοθα γίνει ΜΟΝΟ από τα γραφεία του (στην οδό Μπιζανίου στονΠύργο), την Παρασκευή και το Σάββατοώρες 7.00μμ. - 10.30μμκαι τα εισιτήρια αυτά ΔΕΝ θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Σταδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου