Σάββατο 20 Ιουλίου 2013


   

 

Νέα διοίκηση έχει από χθες ο Πανηλειακός, μια διοίκηση ενωτική που θα αναλάβει από σήμερα κιόλας να τρέξει όλα τα θέματα της ομάδας και κυρίως τον αγωνιστικό σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.
Την διοίκηση του Πανηλειακού αποτελούν οι Θεοδόσης Χριστόπουλος (που εκλέχτηκε πρόεδρος), Γιώργος Γκάμαρης (αντιπρόεδρος, Χαράλαμπος Σιδηροκαστρίτης (γραμματέας), Ευάγγελος Έξαρχος (ταμίας, Γιάννης Γεωργουλόπουλος (ειδ. γραμματέας), Κωνσταντίνος Μπάρλης μέλος και Κωνσταντίνος Γεωργίου μέλος.
Να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Γεωργίου είχε τους ίδιους ψήφους με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο και έγινε κλήρωση για να βγει το 7ο μέλος της νέας διοίκησης.
Πάντως ο κ. Χριστόπουλος ανέφερε ότι και τα 10 άτομα που ήσαν υποψήφια (δηλαδή και οι κ.κ. Κωτσάκης Γεώργιος και Σταθόπουλος Βασίλειος) θα έχουν άποψη για το μέλλον του Πανηλειακού, αφού κανείς δεν περισσεύει στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει.


Η χθεσινή εκλογή της νέας διοίκησης του Πανηλειακού ξεκίνησε με μια αναφορά του κ. Φάνη Παπαδόπουλου, στις τελευταίες εξελίξεις στις Γ.Σ. που προηγήθηκαν και ακολούθως ο κ. Ντάβαρης διάβασε στο κοινό τον οικονομικό απολογισμό.
 Ο οικονομικός απολογισμός (που η έγκριση του είχε μείνει σε εκκρεμότητα από την προηγούμενη φορά, αφού δεν είχε εγκριθεί αρχικά, μέχρι να έρθουν παραστατικά, και άλλα στοιχεία), έμεινε και πάλι σε εκκρεμότητα, αφού ναι μεν παρουσιάστηκε και διαβάστηκε από τον Κ. Ντάβαρη, αλλά δε συνοδευόταν από την απαραίτητη έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής ( οπότε παραμένει τυπικά σε εκκρεμότητα).
Να τονιστεί ότι κάποια στιγμή ο κ. Χριστόπουλος διαφώνησε με κάποια σημεία των λεγομένων του κ. Παπαδόπουλου, όσον αφορά την διαδικασία έγκρισης ή όχι του οικονομικού απολογισμού και αποχώρησε από την αίθουσα, αλλά τελικά μετά επανήλθε και έγινε η ψηφοφορία με τα γνωστά αποτελέσματα .
Μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ. έγινε η παράδοση των βιβλίων της ομάδας από τον κ. Ντάβαρη στον Χριστόπουλο και ακολούθως συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Οι ψήφοι για το Δ.Σ.
Ψήφισαν τελικά 33 από τα μέλη του Ερασιτέχνη Πανηλειακού, και εκλέχθηκαν οι εξής:
Σάκης Χριστόπουλος, 30 ψήφους
Γιώργος Γκάμαρης 29
Β. Έξαρχος 23
Λ. Σιδηροκαστρίτης 19
Γ. Γεωργουλόπουλος 18
Κ. Μπαρλής 16
Κ. Γεωργίου 14
Β. Σταθόπουλος 7
Κ. Κωνσταντόπουλος 14
Γ. Κωτσάκης 13


Αντιδράσεις …

Η εκλογή τελικά, τριών μόνο μελών από τη ντόπια κίνηση, προκάλεσε μια δυσφορία στις τάξεις της... Πάντως δεν αποκλείεται να έχουμε μια συμφωνία σε αυτό σε θέμα, μετά από διαβουλεύσεις που θα γίνουν μέσα στο Δ.Σ.

Οι ψήφοι για το Δ.Σ.
Ψήφισαν τελικά 33 από τα μέλη του Ερασιτέχνη Πανηλειακού, και εκλέχθηκαν οι εξής:
Σάκης Χριστόπουλος, 30 ψήφους
Γιώργος Γκάμαρης 29
Β. Έξαρχος 23
Λ. Σιδηροκαστρίτης 19
Γ. Γεωργουλόπουλος 18
Κ. Μπαρλής 16
Κ. Γεωργίου 14
Β. Σταθόπουλος 7
Κ. Κωνσταντόπουλος 14
Γ. Κωτσάκης 13


Φάνης Παπαδόπουλος
«Θα προχωρήσω στην κάθαρση και στις αποκαλύψεις»

Δηλώσεις για ατασθαλίες στον Πανηλειακό έκανε χθες ο Φάνης Παπαδόπουλος τονίζοντας χαρακτηριστικά :
«Σαν θεματοφύλακας του Πανηλειακού είμαι αποφασισμένος να καθαρίσω την κόπρο του Αυγεία. Και κόπρο του Αυγεία είναι η απερχόμενη διοίκηση του Πανηλειακού. Αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες εκλογής της νέα διοίκησης, και για μην έχουμε εμπόδια στην χάραξη του προγραμματισμού τους, εντός των ημερών θα δώσω στοιχεία που αποδεικνύουν τον γκανγκστερικό διαχειρισμένο της διοίκησης του Πανηλειακού, που έφτασαν στο σημείο να πουλάνε την σφραγίδα του Πανηλειακού και να πουλάνε μεταγραφές μέσα σε αγροτικούς δρόμους. Αυτή την κατάντια ποτέ δεν την είχε ο Πύργος και ο Πανηλειακός, είναι προσβολή για όλους, από δήμαρχο, από διοικήσεις, από τύπο, από αρχές, από αστυνομίες, απ’ όλους. Έπρεπε να επέμβουμε πριν είναι αργά. Έχουμε διασυρθεί πανελληνίως και αυτό πιστεύω είναι ένα μεγάλο αγκάθι για τον Πύργο και τον Πανηλειακό. Εγώ δεν εννοώ να υποκύψω ούτε σε απειλές, ούτε σε τίποτα άλλο. Θα προχωρήσω στην κάθαρση και στις αποκαλύψεις. Ο καθένας πρέπει να πάρει την θέση του. Και αν κάποιος πρέπει να πάει φυλακή, να πάει. Αυτές οι παρανομίες δεν θα περάσουν».




Γ’ Εθνική: Ούτε τώρα η προκήρυξη
Μέχρι 31/7 οι δηλώσεις συμμετοχής

 Νέα καθυστέρηση υπάρχει στην δημοσιοποίηση της προκήρυξης της Γ’ Εθνικής, όπως προέκυψε από το ΔΣ της ΕΠΟ το Σάββατο.
Αν και όλοι περίμεναν να εγκριθεί το τελικό κείμενο και να δημοσιοποιηθεί, τελικά δεν έγινε, καθώς αποφασίστηκε να περιμένουν τις εξελίξεις στη Football League. Το αρχικό σχέδιο των δύο ομίλων των 14 ομάδων για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία φαίνεται πως θα αλλάξει, καθώς αρκετές ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα και υπάρχει το ενδεχόμενο μείωσης του αριθμού των ομάδων και της δημιουργίας ενός ομίλου.
Η Γ’ Εθνική θα περιμένει τις εξελίξεις, γι’ αυτό αποφασίστηκε να παραταθεί η διορία δηλώσεων συμμετοχής ως τις 31 Ιουλίου. Στη συνέχεια θα γίνει ο καταρτισμός των ομίλων, στο ΔΣ στις 2/8, και η κλήρωση του πρωταθλήματος. Αυτό όμως που δεν διευκρινίστηκε, είναι το από πότε θα μπορούν οι ομάδες να δηλώνουν συμμετοχή στη Γ’ Εθνική...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου