Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Πανηλειακός: «Προχωρεί» με Πανόπουλο για Γ’ Εθνική;



 
Tου  Χρ. Κανελλόπουλου
xrkanl.1@gmail.com

«Το γυαλί έχει ραγίσει και δεν ξανακολάει»!
Η ρήση αυτή φαίνεται πως ταιριάζει απόλυτα πλέον στον Πανηλειακό, αφού αυτή την χρονική στιγμή είναι εξαιρετικά δύσκολο, για να μην πούμε αδύνατο, να συνεργαστούν οι δυο κινήσεις, στο «ερυθρόλευκο» σωματείο.

Οι επιχειρηματίες του Πύργου θεωρούν ότι έγινε παιχνίδι εις βάρος τους στην συγκέντρωση της Κυριακής (αφού άλλα είχαν συμφωνηθεί και άλλα τελικά έγιναν) και δεν προτίθενται να συνεργαστούν με τους επιχειρηματίες των Αθηνών.

Εκτός και αν έρθουν τα πάνω - κάτω στην συνάντηση που θα έχουν οι δυο πλευρές εντός των ημερών. Μόνο δηλαδή αν δοθούν ξεκάθαρες εγγυήσεις από την πλευρά των «Αθηναίων» για την οικονομική στήριξη της ομάδας (δηλαδή πέσουν στο τραπέζι χρήματα) μπορεί να αλλάξει το κλίμα που έχει διαμορφωθεί αυτή την στιγμή.
Πράγμα πάντως πολύ δύσκολο.

Οπότε τίθεται πλέον το ερώτημα. Τι θα γίνει αν δεν προχωρήσει η συνεργασία των δυο πλευρών.

Η μόνη εφικτή λύση είναι να προχωρήσει η συνεργασία με το Πανόπουλο, δηλαδή να κατέβει ο Πανηλειακός στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με το «καθαρό» ΑΦΜ του ΠΦΟΠ.

Κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει οριστικά από την προσεχή Δευτέρα – Τρίτη, όταν θα γνωρίζουμε και τι θα γίνει με την Β’ Εθνική (η άποψη που υπάρχει από την πλευρά των επιχειρηματιών του Πύργου, είναι ότι πολύ δύσκολα θα κληθεί ο Πανηλειακός να παίξει στην Β’ Εθνική και αν προχωρήσει ο κ. Γκάμαρης σε ασφαλιστικά, θα χαθεί πολύτιμος χρόνος και η «ερυθρόλευκη» ομάδα θα χάσει το δικαίωμα να συμμετάσχει και στην Γ’ Εθνική).
Άρα οδεύουμε πως «διαζύγιο» των δυο πλευρών, και ο Πανηλειακός θα προχωρήσει με το καθαρό ΑΦΜ του Πανόπουλου για την αναγέννηση του, χωρίς χρέη και άλλου είδους βαρίδια…
Εκτός και αν αλλάξει άρδην η κατάσταση τις προσεχείς ημέρες….
Ερωτήματα και η απάντηση τους
Χθες τέθηκαν κάποια ερωτήματα προς την πλευρά των επιχειρηματιών του Πύργου και συγκεκριμένα :
1)     Πρώτον γιατί δέχθηκαν να ψηφίσουν όλα τα μέλη αφού θεωρούν ότι οι εκλογές δεν έγιναν με τον τρόπο που όριζε η συμφωνία των δυο πλευρών.
2)     Υποστηρίζεται ότι το Δ.Σ. που εκλέχτηκε προχθές είναι μόνο για 15 – 20 μέρες, αφού θα γίνουν και πάλι εκλογές για τον Ερασιτέχνη, είτε η ομάδα κληθεί στην Β’ Εθνική (τότε θα γίνει ΠΑΕ), είτε προχωρήσει η συνένωση με το Πανόπουλο.
Η πλευρά των επιχειρηματιών του Πύργου στο πρώτο ερώτημα ανέφερε ότι πήγε στην εκλογική διαδικασία εμπιστευόμενη την άλλη πλευρά, ότι θα τηρηθεί η συμφωνία που είχε παρθεί, κάτι που δεν συνέβη, ενώ για το δεύτερο ερώτημα ανέφεραν ότι οι εξελίξεις θα δείξουν τα πάντα, όσον αφορά το μέλλον του Πανηλειακού.
*** Επίσης χθες ειπώθηκε από την πλευρά των επιχειρηματιών του Πύργου, ότι αν η κίνηση των «Αθηναίων» ενδιαφέρεται αληθινά για τον Πανηλειακό μπορεί να αναλάβει μόνη της την ομάδα, μαζί με αυτούς που την υποστηρίζουν. «Να βγουν μπροστά για το καλό του Πανηλειακού, αν μπορούν …» ήταν η έκφραση που ειπώθηκε.
*** Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Χριστόπουλο, για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα, μας τόνισε πως πρέπει να υπάρξει ηρεμία, έως ότου βγει η απόφαση για την συμμετοχή του Πανηλειακού στην Β’ Εθνική ή όχι και ακολούθως να καθίσουν όλοι σε ένα τραπέζι για να συνεργαστούν.
Χαρακτηριστικά μας τόνισε :
« Είμαι αντίθετος με όλα που λέγονται και γράφονται. Ας περιμένουμε την απόφαση της Δευτέρας για την συμμετοχή του Πανηλειακού στην Β’ Εθνική και μετά ας καθίσουμε να μιλήσουμε για το μέλλον της ομάδας. Να ηρεμήσουν τα πνεύματα, για το καλό του Πανηλειακού. Μόνο αυτό θέλω».

http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/athlitika/panileiakos-prohorei-me-panopoylo-gia-g-ethniki-neotero#.UepNKtKeOt8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου