Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Αποφάσισαν να προχωρήσουν μόνοι τους…



 
Χωρίς κάποια δραματική εξέλιξη κύλησε η χθεσινή μέρα για τον Πανηλειακό. Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό, θα μας ρωτήσετε!
Το άμεσο μέλλον θα δείξει.
Αυτό που ισχύει αυτή την στιγμή και το οποίο έχουμε ξεκαθαρίσει μέσα από τα ρεπορτάζ μας, είναι ότι η κίνηση των επιχειρηματιών του Πύργου δεν δέχεται να συνεργαστεί πλέον με την κίνηση των επιχειρηματιών από την Αθήνα, αφού θεωρεί ότι δεν τήρησε την συμφωνία που υπήρχε και φέρθηκε με άκομψο τρόπο (το γυαλί που ράγισε που γράψαμε …)
Και πλέον αναλαμβάνει από μόνη της, να τρέξει τα θέματα του Πανηλειακού, πάντα σε συνάρτηση με την ένωση με το Πανόπουλο (προκειμένου ο Πανηλειακός να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική με καθαρό ΑΦΜ, χωρίς χρέη από το παρελθόν).


«Δεν τους εμπιστευόμαστε πλέον»

Με νεότερες δηλώσεις του, ο Λ. Σιδηροκαστρίτης ανέφερε:
"Δεν τους εμπιστευόμαστε πλέον, για καμιά συνεργασία, μετά τη στάση τους αυτή! Δεν μπορούμε να τους έχουμε εμπιστοσύνη, μετά από αυτό που έκαναν με την αθέτηση της συμφωνίας για 5-2 μέλη στο Συμβούλιο. Ούτε και με ...7-0 να δεχτούν στο Συμβούλιο τώρα, εμείς δεν έχουμε καμιά εμπιστοσύνη, και δε θέλουμε να συνεργαστούμε!!! Μόνο αν έρχονταν κι έβαζαν στο τραπέζι ένα μεγάλο και εγγυημένο χρηματικό ποσό, θα μπορούσαμε να πειστούμε! Θα προχωρήσουμε στη συγχώνευση, όπως σχεδιάζαμε και υλοποιούσαμε και το προηγούμενο διάστημα. Κι αν γίνει κάτι καλό και μας καλέσουν στη Β' Εθνική, μόνο τότε θα προτείνουμε στο Πανόπουλο να απορροφηθεί αυτό, στον Πανηλειακό".


Νέα ερωτήματα και απαντήσεις

Να τονίσουμε εδώ, ότι η πλευρά των επιχειρηματιών από τον Πύργο, καλεί τους παράγοντες των προηγούμενων διοικήσεων της ομάδας, να βγουν στην πόλη του Πύργου και να δηλώσουν αν εμπιστεύονται τους Αθηναίους. Και η πρώτη τοποθέτηση ενός παλιού παράγοντα του Πανηλειακού, είναι η εξής :
«Εμείς θέλουμε μόνο το καλό του Πανηλειακού. Είμαστε με αυτούς που έχουν χρήματα για να βάλουν στην ομάδα και να προχωρήσει ο σχεδιασμός. Θέλουμε το συμφέρον του Πανηλειακού και μόνο αυτό».
Επίσης μας εξέφρασε την αισιοδοξία του για συμμετοχή του Πανηλειακού στην Β’ Εθνική, αν όλα κυλήσουν σύμφωνα με το νόμο. Και αυτό αφού πάντα σύμφωνα με το νόμο, τη θέση της ΑΕΚ που θα παίξει στην Γ’ Εθνική την δικαιούται ο Πανηλειακός. Ο μόνος τρόπος να μην κληθεί ο Πανηλειακός να παίξει στην Β’ Εθνική, είναι να γίνει μόνο ένας όμιλος με 20 ομάδες και αυτό μπορεί να γίνει αν δεν δηλώσουν συνολικά 8 ομάδες συμμέτοχη στην Β’ Εθνική.
Ας περιμένουμε μέχρι τις 25 Ιουλίου, όπου θα ξεκαθαρίσουν όλα και θα δούμε …


Tου  Χρ. Κανελλόπουλου
xrkanl.1@gmail.com

http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/athlitika/panileiakos-apofasisan-na-prohorisoyn-monoi-toys#.UepOXNKeOt8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου